Een eigentijdse winkel met rijke historie, loop binnen en ontdek de collectie met mooie producten

Durf anders te zijn.

De winkel

Onze winkel heeft een rijke en, onder de Scherpenzelers, bekende historie. Vanaf 1939 tot juni 2008 heeft de familie Werner deze winkel (in huishoudelijke artikelen) gerund. 

Eind 2017 kwam dit pand op ons pad. Wat moest er veel gebeuren! Het achterhuis is volledig opnieuw opgebouwd en de winkel kreeg een grondige renovatie. Juni 2019 ging de winkel opnieuw, na 11 jaar, open.

Gewoon Gerralda, een interieurwinkel die het verschil maakt. Met name in de moderne stijl met een warm en chique look en feel voel jij je thuiskomen. Bij Gewoon Gerralda is de basis altijd rustig en zal de aankleding altijd de finishing touch vormen.

Een aantal van de merken uit onze collectie

Let's stay home ⸻

Wij bieden een breed assortiment aan fijne, mooie zorgvuldig uitgezochte producten in een pure stijl, mooie accessoires, maar ook meubels, sieraden en leuke cadeaus. Duurzaamheid, eerlijke productie, kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om inspiratie op doen of je hebt een specifieke woonvraag. Kom gerust ideeën op doen en de gezellige sfeer proeven. Voel je welkom!