De winkel is voor ons meer dan een plek om mooie producten te adviseren, ik wil dat jij je welkom voelt.

Sinds 2018 ⸻

Over Gerralda

Mijn passie is klanten anders helpen. Op een manier die past bij wie ik ben: Open, gastvrij en het leveren van hoge kwaliteit.

Het creëren van iets nieuws geeft me voldoening. Ik heb oog voor detail en gevoel voor een juiste balans en styling. Iets nieuws wat aansluit bij iedere unieke klant. De klant mag hierin uitgaan van een tijdloos design. Niet persé de laatste trends, maar je veilig thuis voelen is bepalend. 

Less house, more home.

Voor mij is een woonwinkel niet voldoende, ik wil dat klanten zich welkom voelen. Gezien worden, zowel fysiek als in het advies van de productkeuze, geeft betekenis aan ons werk.

Ik ben een echte sfeermaker, niet alleen in interieur maar ook in mijn karakter. Ik hou van warmte en gezelligheid, maar de basis moet wel rust uitstralen. Strak en modern blijven.